Art Director och designer, specialiserad på kreativa idéer och koncept.

back to top
next project

Pink Barrel Bali

Rosa drömmar
Pink Barrel Bali är ett surf home stay i Medewi, Bali. Grundat av Mikael, Reza och Tika att ha någonstans att bo och dela med gäster som stannar och surfar med dem. Jag och min fru Malin Nordlund skapade namnet, identiteten och copyn för deras varumärke. Namnet skapades genom diskussioner med ägaren Mikael där vi pratade länge om grundvärdet med hans blivande home stay. Han ville att det skulle vara ett härligt ställe för dedikerade surfare utan attityd att bo, som fokuserade på att surfa från arla morgon till sen kväll för att få de bästa vågorna tillsammans med honom. Och så var namnet och konceptet Pink Barrel fött.
“It’s the crack of dawn, the sun is just climbing up the mountain side. The gloomy paddle out before breakfast was worth it, lines are approaching. And there it is, a perfect Pink Barrel in the morning light.”
Logon är gjord för att ha en ikonisk kvalitét och passar Mikaels vision att bredda varumärket till mer än homestayet i framtiden. Tillsammans med en solblekt, pastellfärgad profil är det en skandinavisk profil mitt i den Balinesiska surfkulturen.
Category:
Klient:

Pink Barrel Bali

Roll:

CD/AD/Copy/Foto

Verktyg:

Illustrator, Wordpress, Camera, Lightroom